„Aki jót tett, hallgasson. Beszéljen róla az, aki kapta.“ Seneca

Ügyfeleink véleménye cégünkről, munkatársainkról és szolgáltatásunkról!
Ügyfélkörünk referencialistája
American Appraisal Magyarország Vagyonértékelő Kft.
American Appraisal Hungary Co. Ltd.
Tisztelt Asszonyom!
Ezúton megerősítem, hogy cégünk az American Appraisal Magyarország Vagyonértékelő Kft. több éve igénybe veszi a Szám-Kontroll Kft. könyvelési, bérszámfejtési és adótanácsadói szolgáltatásait. Az elvégzett munka szakmai színvonalával és a szolgáltatás minőségével mindezidáig teljes mértékben elégedett voltam.

Az elmúlt években tanúsított rugalmas, precíz és mindig naprakész munkájuk nagyban hozzájárult cégünk számviteli rendjének megszilárdulásához és a nemzetközi tulajdonos által kért egyedi speciális beszámolók összeállításához.

Az előzőek alapján minden kedves jövőbeli ügyfelük szíves figyelmébe ajánlom a cég könyvelési, bérszámfejtési és adótanácsadói szolgáltatásait, amelyet több évtizedes szakmai tapasztalat és igen széleskörű referencia alapoz meg.

Budapest, 2008. november 20.
Jakab Ágoston
ügyvezető igazgatóUV Építész Stúdió Kft., UV Design Bt.

A Szám-Kontroll Kft. 2003 óta végzi cégeink az UV Design Bt. és az UV Építész Stúdió Kft. teljes körű könyvelését legnagyobb megelégedésünkre.
Minden könyveléssel és adózással kapcsolatos kérdésben messzemenőkig tájékozott munkatársai mindig szívesen állnak rendelkezésünkre akár magánjellegű problémák megoldásában is. Ügyintézésük cégeink hivatalokban történő képviselésével sokat segítenek abban, hogy saját munkánkra, a tényleges feladatokra tudjunk koncentrálni. Munkájukkal minden tekintetben meg vagyunk elégedve, teljes körűen megbízunk a Szám-Kontroll Kft.-ben. Köszönjük munkatársainak körültekintő és pontos munkáját. A Szám-Kontroll Kft.-t minden leendő ügyfelének csak ajánlani tudjuk, és sok sikert kívánunk a további együttműködésünkhöz.

Bp., 2008-11-17
Ugrin László, Várady Tibor
cégvezetők
Studio Moderna 2000 Kft.

Kedves Fézlerné!
A Szám-Kontroll Kft. 2006-2009 évek között végzett cégünk részére bérszámfejtési, illetve ehhez kapcsolódó tanácsadási és egyéb statisztikai szolgáltatásokat.
Az eddig eltelt több mint két év során a Szám-Kontroll csapata pontos, a határidőket tiszteletben tartó és a körülményekhez rugalmasan alkalmazkodó munkájával bebizonyította, hogy megérdemli a belé helyezett bizalmat. Bízvást ajánlom figyelmébe minden kis- és középvállalkozásnak.
Tisztelettel:

Kacsóh Gergely
Gergely Kacsóh
managing director
Egyenleg Adó és Könyvszakértő Kft.

Tisztelt Asszonyom!
Több éve könyvvizsgálom az Ön cége által könyvelt Convista Consulting Kft-t.
Ritkán tapasztaltam könyvelő iroda által végzett könyveléseknél, ilyen precíz, körültekintő és igen magas szakmai színvonalon végzett munkát.
Külön érdemnek tartom, hogy segítséget nyújtanak a társaságnak abban is, hogy a szerződéseik, és azok elszámolása minden esetben feleljenek meg a törvényi előírásoknak.
Igen körültekintőek az adóügyi elszámolásaik, melyek megfelelnek a mindenkori előírásoknak.
Az audithoz kért munkalapokat, információkat magas színvonalon és hibátlanul készítik el.
A fentiek alapján minden jövőbeni ügyfelüknek szívből ajánlom Önöket, melyet több éves igen széles szakmai tapasztalat és referencia alapoz meg.

Budapest, 2008-11-19
Kovács Istvánné, ügyvezető
Kamarai tag
Hites könyvvizsgáló
Portus Buda Group Zrt.

"Marcsi" a név, túlzás nélkül állítom fogalom a Portus Buda Group Zrt. munkatársai és tulajdonosai körében. Cégcsoportunkat 2005 óta segíti munkájával a Szám-Kontroll Kft és személyesen Fézler Gáborné.
A Szám-Kontroll Kft társ a nehézségek idején és biztos pont az üzleti tervezésben. Marcsi szigorúan kér számon minden egyes tételt, pontossága és elvárásrendszere önmaga, saját cége és az általa könyvelt cégek irányába egyforma. Amikor a számokról van szó könyörtelen, de minden lehetséges utat végiggondol, hogy az adott feladatot, problémát meg lehessen oldani.

Mint cégvezető több mint egy tucat revízión és vizsgálaton túl azt mondhatom cégeink számára nagyon jó befektetés volt minden a Szám-Kontroll Kft-nek kifizetett forint.
Mint magánszemély - hiszen a Szám-Kontroll Kft az SZJA bevallásomat is elkészíti - Fézler Gáborné baráti segítő kéz, és pontos, a családi vagyon biztonságát jelentő szakember.

Örülök, hogy együtt dolgozhatunk a Szám-Kontroll Kft-vel.

Eszter Elemér, az Igazgatótanács Elnöke
REAG Szolgáltató Kft.
Tisztelt Igazgató Asszony, Kedves Mária!
Kérlek, engedd meg, hogy ezúton is megköszönjük, azt a megbízható, minden téren alapos szakmai munkát, amelyet számviteli szolgáltatóként és adótanácsadóként cégünk részére, megállapodásaink kezdete óta folyamatosan teljesítettetek.

Cégünk nemzetközi piaci hírneve és szolgáltatásainak jelentősége, minősége, projektjeinek nagyságrendje, piaci szerepe kapcsán nagyon fontos számunkra, hogy pontos és precíz, szakmailag minden tekintetben körültekintő, és folyamatosan lekövetett, számviteli és pénzügyi nyilvántartásokat vezessünk. Ezen elvárásaink mentén is nagyon köszönjük azt a remek üzleti kapcsolatot, amit Veletek, a Szám-Kontroll Kft-vel sikerült kialakítani.
Köszönjük továbbá azt a minden esetben körültekintő hozzáállást is, amellyel a hatóságok előtt képviseltek. Ez a magas szintű számviteli és adótanácsadói munka különösen megnyugtató érzés számunkra, adóügyeinket biztos kezekben tudhatjuk Nálatok.
Reméljük, hogy a jövőben is számos közös sikert és munkát oszthatunk meg Veletek, hiszen a legfontosabb részünkre az, hogy Bennetek olyan megbízható partnerekre leltünk, akikkel öröm együtt dolgozni.
Köszönjük az eredményes és színvonalas együttműködést!

Üdvözlettel és tisztelettel:

Szemlei Péter
ügyvezető igazgató
created by LakeSoft